Gebaren met je horende baby?

Kan je kind nog niet praten? Wil je meer interactie met je baby? Is je peuter gefrustreerd omdat hij niet uit zijn woorden komt?

Hoe handig zou het zijn als je kind duidelijk kan maken dat hij nog een boterham wil, een schone luier nodig heeft of graag met de blokken wil spelen?

Gebaren van ‘baby- en kindergebaar’ bieden uitkomst!

Kleine kinderen willen graag van alles vertellen. Praten lukt (nog) niet, hoe kunnen ze er dan voor zorgen dat je hen begrijpt? Door middel van gebaren! De motoriek van de handjes is al op heel jonge leeftijd (vanaf 6/7 maanden) ontwikkeld, terwijl de ontwikkeling van de spraak pas veel later komt. Door je gesproken taal te ondersteunen met gebaren geef je je kind als baby al de mogelijkheid om met jou te communiceren. Handig én leuk!

Communiceren met je kind, als praten nog niet lukt

In een workshop of cursus leert een docent babygebaren (www.babygebaar.nl) je alles over baby- en kindergebaren. Naast de theorie, oefen je met gebaren, bekijk je filmpjes en krijg je handige tips. Je gaat met genoeg inspiratie naar huis om direct met je kinderen te kunnen gaan gebaren.

Voor meer informatie kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Heeft u vragen, of wilt u meer informatie, klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. laat dan uw gegevens en een bericht achter